Til fagpersoner

INSTITUT MOD VOLD & Per Isdal fra norske Alternativ til Vold byder velkommen til et endags gruppelederuddannelse i metoden

«Bryd Voldsarven. Forældreforebyggelse mod vold i egne børns opvækst».

 

Kurset afholdes i København den 14. april 2023 kl. 9.30-16.30

Der har længe været fokus på tidlig afdækning af vold mod børn. Vi ved at mange børn og unge der er vokset op i familier med vold, oplever at volden har sat mange alvorlige spor i deres liv og ofte er den allerstørste og mest smertefulde frygt selv at blive voldelig ligesom ens forældre. Den bekymring står mange voksne og vordende forældre fortsat med. Mange efterspørger; ”Hvilke tilbud er der for forældre som har et stort ønske om at bryde ”voldsarven”? Alternativ til Vold har udviklet en kursusmodel til præcis denne målgruppe, hvor fokus er på, hvordan de kan bryde voldsarven.

På dette kursus vil Per Isdal som er stifter af Alternativ til Vold og som er medudvikler på modellen give dig en kvalificeret og grundig indføring i, hvordan du som fagprofessionel kan afholde kurset (gruppetilbud) ”Bryd voldsarven” for forældre som er vokset op med vold i egen opvækst, som er bekymrede for at blive ligesom sine egne forældre.

Underviser: Per Isdal, Stifter af Alternativ til Vold, Norge

Deltagere: Fagpersoner der i deres arbejde møder mennesker, som gerne vil bryde voldsarven. Max 10-12 deltagere i alt.

Pris: 2.000,- (momsfritaget) (inkl. te og kaffe, deltagere sørger selv for frokost)

Adresse: Et sted i København

Tilmelding: send en mail til kontakt@institutmodvold.dk skriv gerne lidt om din motivation for at deltage på kurset.

Institut Mod Vold

Send os en besked