Sara Svane

SPECIALIST INDENFOR VOLD I NÆRE RELATIONER
Sara Svane
ss@institutmodvold.dk
Telefon: 9380 2383

Sara har en kandidat i pædagogisk psykologi og en specialistuddannelse i narrativ psykoterapi og narrativ familieterapi.

Med ca. 10 års erfaring i arbejdet med forskellige voldsformer, går Sara helhjertet ind i visionen om at gøre noget ved vold i familier og i parforhold. Sara tror på, at vejen dertil går gennem terapi, fællesskaber og udbredelse af viden.

Sara startede sin specialisering indenfor vold i nære relationer, igennem samtaler med unge, der havde været udsat for vold i hjemmet eller i parforholdet eller havde udøvet vold overfor en partner eller anden nærtstående person. I flere tilfælde var familiemedlemmer eller venner inddraget i samtalerne.

Sidenhen begyndte Sara at yde psykologisk rådgivning til forældre ved Mødrehjælpen, hvor problematikkerne ofte omhandlede forskellige former for vold, der blev udøvet af en partner.

Igennem de seneste 3 år, har Sara arbejdet ved Lev Uden Vold, med terapigrupper for kvinder og børn, der har været udsat for vold i hjemmet. Sara har bidraget med viden og erfaring fra terapigrupperne ind i Lev Uden Volds videns-arbejde og har dertil undervist indenfor temaerne: ’Fagpersoners betydning i arbejdet med vold i nære relationer’, ’Effekterne af vold i nære relationer’ og ’Kønsbaseret vold i nære relationer’.

Sara har privat praksis, hvor hun laver terapi, supervision og undervisning af fagfolk, indenfor vold i nære relationer.

Tilbyder:

Individuelle terapiforløb (telefonisk, online og ansigt til ansigt)

  • For voksne, børn, unge og familier, der har været udsat for vold i en nær relation
  • For voksne og unge, der har udøvet vold overfor deres nærmeste

Gruppeterapi

  • For voksne, der har været udsat for vold i en nær relation

Voldsfaglig supervision

Voldsfaglig undervisning