Medfølelsens Pris med psykolog Per Isdal

Første kursusdag:2023-10-06 09:00:16
Pris ekskl. moms
2500 + moms incl. forplejning
Pr. deltager

Den 6. oktober 2023 afholder Institut Mod Vold et 1-dags kursus med forfatter, psykolog og foredragsholder Per Isdal, fra Alternativ til Vold (ATV), Norge.

OBS: Kurset afholdes kun i København.

Per Isdal beskæftiger sig bl.a. med følgevirkninger af at arbejde indenfor omsorgsprofessionerne. Det er yderst meningsfuldt at hjælpe andre mennesker, men det er ikke ualmindeligt, at det også kan have alvorlige konsekvenser i form udbrændthed, forråelse og sekundær traumatisering. Derfor er det vigtigt at kende tegnene på disse og ligeledes at opnå viden om, hvordan man passer på sig selv og sine kollegaer.

På kursusdagen vil Per Isdal introducere ”Lejrbålsmetoden” – som er en metode der forebygger de førnævnte konsekvenser af socialt omsorgsarbejde.

På kurset bliver man således klædt på til, hvordan man bedst muligt passer på sig selv og ens kollegaer i et felt, der kan være slidsomt og smerteligt.

Kurset henvender sig til alle, som arbejder inden for hjælpefag (psykologer, pædagoger, socialrådgivere, social- og sundhedsassister m.fl.).Per Isdal har skrevet bogen ”Medfølelsens Pris – Når professionelle hjælpere har brug for hjælp”, som man kan læse, hvis man ønsker at fordybe sig yderligere i emnet.

Læs mere

Undervisningsdage

1- dags kursus i Medfølelsens Pris hvor Per Isdal underviser os i konsekvenserne der er forbundet med at arbejde i hjælpefag, og giver os viden og redskaber til at tage vare på os selv så vi undgår udbrændthed.
Medfølelsens Pris Den 6. oktober 2023 kl. 9.00-16.00

Find vej

Adresse:

NOR: nordic health house Hejrevej 30, 5.sal, 2400 København

Booking