1-dags kursus: Traumehåndtering og traumeresponser “Hvordan man som fagprofessionel kan møde og hjælpe mennesker med vold og traumer i bagagen”

Mange der har oplevet vold, lever med psykiske og fysiske følgevirkninger og begrænses af disse i deres dagligdag. På dette kursus klædes fagprofessionelle på til at tale med mennesker, der er ramt af traumer, og man får indblik i, hvad traumeresponser kan være, hvordan man undgår re-traumatisering - og man lærer hvad der kan være vigtigt at sige og gøre når man skal tale med og hjælpe mennesker, der er traumatiserede. Målgruppe: Alle faggrupper der ønsker viden om traumepsykologi og hvordan man kan hjælpe traumatiserede mennesker.
Første kursusdag:
Pris ekskl. moms
2000
Pr. deltager
Læs mere

Undervisningsdage

1-dags kursus: Traumehåndtering og traumeresponser “Hvordan man som fagprofessionel kan møde og hjælpe mennesker med vold og traumer i bagagen”, København 21. november 2023 kl. 9.00 - 15.00

Undervisere

Mette Thyghøj

Cand. mag. psyk.

Mette er forkæmper for, at alle mennesker uanset om de har været udsat for vold eller om de har udøvet vold, skal hjælpes hen imod et mere værdigt liv, hvor de ikke oplever vold. Hun oplever arbejdet med voldsramte dybt meningsfuldt, idet hun har set mange tage kampen op mod volden og komme videre med deres liv.

Find vej

Adresse:

Booking