Gruppe for mennesker med vold- og aggressionsproblemer

Gruppetilbuddet ”Fri Fra Volden”

Institut Mod Vold tilbyder i sep. 2023 et gruppeforløb for mennesker, der har brugt/bruger vold/aggression mod deres nærmeste. Gruppen er støttet økonomisk af Velliv og tilbuddet er gratis at deltage i.

Gennem gruppetilbuddet ”Fri Fra Volden” mødes 8-10 deltagere i en gruppe på 8 gange, hver anden uge og får specialiseret hjælp til ikke længere at anvende vold og aggression.

Tidsrummet er torsdage i kl. 16-18 hver 14 dag, hvor første gang er den 28. sep. 2023.

Udøver du, eller har du udøvet; psykisk vold, fysisk vold, seksuel vold, materiel vold, økonomisk vold og/eller stalking mod din partner eller en anden i en nær relation til dig, så er du i målgruppen for tilbuddet.

Kan du sige ja til nedenstående, så vil gruppetilbuddet være noget for dig:

  • Har du været aggressiv og/eller voldelig overfor din partner eller en anden i nær relation til dig?
  • Har du ønsker om at få redskaber til at stoppe volden/aggressionen?
  • Ønsker du et kærligt og nært forhold til din partner eller til dem, du har været voldelig/aggressiv overfor?

I Institut Mod Vold ser vi volden som problemet. Det betyder, at den, der anvender vold, er mere end personen, som udøver vold. Han eller hun er ofte også en kærlig og varm person, som af forskellige årsager har tillagt sig en voldelig adfærd. Det er udelukkende den, der udøver volden, der har ansvaret for egen vold og i gruppeforløbet kan man opnå redskaber til ikke længere at anvende vold.

I Institut Mod Vold er vi specialiserede i at arbejde med voldsproblematikker, og vi glæder os til at udbyde denne terapigruppe til mennesker, der ikke længere ønsker at anvende vold og aggression.

Gruppen starter op i aug. 2023 i Københavnsområdet. Lokation oplyses senere.

Visitering og til gruppeforløbet sker fortløbende og kan iværksættes ved, at du skriver en mail til Mette på mt@institutmodvold.dk

 

Færdigheder

Indsendt den

januar 12, 2023

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *